Trend Renkler ve Kıyafetler

Sonbahar ve kış aylarında hangi renk ve trendlerin ön plana çıkacağı da markaların ortaya koyduğu tasarımlarla belli olmaya başladı.

Özellikle alışveriş sever kadınları çekmek için Koton, Zara, Bershka, Stradivarius, İpekyol, Sarar, Sateen, Defacto, LCWaikiki gibi kadın giyiminde ön planda olan firmalar, ürünlerini hem mağazalarında hem internet sitelerinde görücüye çıkarmış durumdalar.

Bu sene sonbahar/kış sezonunda çevremizde sıkça görebileceğimiz renk ve trendlere baktığımızda;

1| Yurtdışındaki moda şovlarında gördüğümüz sonbahar tonlarının hakimiyetini, ülkemizde de markaların neredeyse tüm ürün çeşitlerinde görmekteyiz. Bu sene taba, hardal, tuğla, kestane rengi ve kahve tonları sizlere sonbaharı tam olarak hissettirecek.

Hardal Rengi Trendi

Sonbahar Trend renkleri

2| Sonbahar trend renkleri ile uyum sağlayacak kırmızı tonları da sonbahar/kış sezonunda içinizi ısıtmaya yardım edecek. Kırmızının çekiciliğine de birçok kombinde rastlayacağız gibi görünüyor. Kırmızı rengin yanında gri ve siyah da yine kış modasının vazgeçilmez trend renkleri arasında kendine yer edinmiş durumda.

Sonbahar Trend Renkleri

Kış Trend Renkleri

3| Özellikle ofiste/plazada çalışan bayanlar için düşünülmüş, sonbaharın moda renkleri ile dizayn edilmiş etek-ceket ve pantolon-ceket takımları, kadınları cezbetmeye aday görünüyor.
Etek Pantolon Ceket Takımları

4| Ultra yumuşak deri, bu sezon hem etek hem pantolonlarda karşımıza çıkıyor. Deri birçok koleksiyona farklı bir tarz kattığı için deri kıyafetler modacıların vazgeçemediği tasarımlar arasında yer alıyor. Hem spor hem  kadınsı gösteren deri kıyafetler, özellikle siyah ve kahverengi tonlarında çok tercih edileceğe benziyor.

Sonbahar Deri Modası

5| Son dönemlerde sıklıkla gördüğümüz ve kadınların beğenerek kullandığı desenli, baskılı, işlemeli, çiçekli tasarımlar sonbahar/kış renkleri içerisinde yeniden karşımıza çıkıyor. Bu renkli işlemeler pantolonlarda, ceketlerde, eteklerde ve çantalarda oldukça göze çarpacak ve çok beğenilecek.

Etnik Desen Trendi

6| Kış denilince akla ilk gelen kumaşlardan olan kadife, bu sene hem kumaşıyla hem parlaklığıyla sizi ısıtacağa benziyor. Bluz, pantolon ve elbiselerde kadife modası bu kış da devam edecek.

Kadife Modası

7| Bol kesim ve İspanyol paçalı pantolonlar, bu sonbahar/kış sezonunda kadınların üzerinde oldukça şık duracak. Üzerine dar bir tişört veya bluz ile kombinleyebileceğiniz pantolonlar, rahatlık açısından da favoriniz olmaya aday. Özellikle renkli, parlak kumaşlardan üretilmiş olan pantolonlar, soğuk ve güneşsiz havalarda etrafı aydınlatacak.

Bol pantolon trendi

8| Vücutta en şık duran aksesuarlardan olan kemer, bu sene kalınlaşıyor. Sonbahar trend renklerindeki kemerler, kadınların bellerini süsleyecek.

Kalın Kemer Trendi

9| Tüm ürünlerde görebileceğimiz etnik desenler, bu senenin kış trendi olarak pelerin ve pançolarda da kendini gösterecek. Pelerinlerinizle ısınırken şık görünmek oldukça keyifli olacağa benziyor.

Kış Modası

10| Şişme ve renkli montlar geri dönüyor. Uzunuyla kısasıyla bu kış rengarenk yumuşacık şişme montlar sonbahar/kış sezonun vazgeçilmez trendi olacak.

Sonbahar Şişme Mont Trendi

Scroll to Top